Facebook Video Downloader

Изтеглете безплатни FB видеоклипове онлайн и запазете на вашия диск

Въведете URL адреса на видео във Facebook в полето по-долу и щракнете върху изтегляне.

Facebook Video Downloader е онлайн инструмент, който ви помага да изтегляте видеоклипове във Facebook бързо и безплатно във формат MP4 и HD качество на вашето устройство за запис.

Всичко, което трябва да направите, е да въведете URL адреса в предоставеното текстово поле и да използвате бутона с надпис „Изтегляне“, за да изтеглите видеоклипа в наличния формат.

Как да използвате изтеглящия фейсбук?

Това е безплатен инструмент за изтегляне на видеоклипове от Facebook, без да е необходимо да инсталирате приставка или софтуер.

Нашият онлайн изтеглящ Facebook ще ви позволи да запазите всяко обществено видео във Facebook във висококачествен или нискокачествен MP4 формат. FBDownloader също така ви позволява да конвертирате Facebook видеоклипове в MP3 аудио файлове. За да започнете, вземете връзката към видеоклипа във Facebook, който искате да запазите, и го поставете на началната страница. Изчакайте нашите сървъри бързо да преобразуват и обработват видеоклипа в MP4 за изтегляне

fbvidgo прави изтеглянето на видеоклипа във Facebook лесен процес само с 2 прости стъпки за изтегляне на fb видео.

FB Downloader е изграден така, че всеки може да изтегли и запише любимите си видеоклипове във Facebook, използвайки лесен за използване уеб интерфейс. Ние създадохме уебсайта да работи на всички платформи, така че да можете да се наслаждавате на едно и също потребителско изживяване, независимо дали разглеждате уебсайта на вашия Iphone, Android таблет или компютър. Този сайт е напълно безплатен за използване и не изисква никакъв софтуер на трети страни за работа.

Предлагам ви да изтеглите видеоклип, вместо да кликнете с левия бутон за изтегляне на видеоклипа, щракнете с десния бутон -> Запазване като ... и изберете мястото, на което искате да запазите видеоклипа. Мобилният потребител може да изтегли дълго натискане на бутона, той автоматично ще започне да изтегля

Youtube Video Downloader