Facebook Video Downloader

Gratis download FB-video's online en sla ze op uw schijf op

Voer de Facebook-video-URL in het onderstaande vak in en klik op downloaden in.


Facebook Video Downloader is een online tool waarmee je Facebook-video's snel en gratis in MP4-formaat en HD-kwaliteit naar je opslagapparaat kunt downloaden.

Het enige wat u hoeft te doen is de URL in het tekstvak in te voeren en de knop "Downloaden" te gebruiken om de video in het beschikbare formaat te downloaden.

Hoe gebruik je Facebook-downloader?

        Klik met de rechtermuisknop op FB-video of kopieer URL
        Plak de URL in het tekstvak hierboven
        Klik op de knop "Downloaden" om FB-video op te slaan

Het is een gratis tool om video's van Facebook te downloaden, zonder dat je een plug-in of software hoeft te installeren.

Met onze online Facebook-downloader kun je elke openbare Facebook-video opslaan in MP4-indeling van hoge of lage kwaliteit. Met FBDownloader kunt u ook Facebook-video's converteren naar MP3-audiobestanden. Om te beginnen, pak de link naar de Facebook-video die je wilt opslaan en plak deze op de startpagina. Wacht tot onze servers de video snel converteren en verwerken in een downloadbare MP4

fbvidgo maakt het downloaden van Facebook-video's een eenvoudig proces met slechts 2 eenvoudige stappen om fb-video te downloaden.

FB Downloader is zo gebouwd dat iedereen zijn favoriete Facebook-video's online kan downloaden en opslaan via een gebruiksvriendelijke webinterface. We hebben de website zo ontworpen dat deze op alle platforms werkt, zodat u van dezelfde gebruikerservaring kunt genieten, of u nu op uw iPhone, Android-tablet of pc door de website bladert. Deze site is volledig gratis te gebruiken en er is geen software van derden voor nodig.

Ik heb je voorgesteld om video te downloaden in plaats van met de linkermuisknop op de link Video downloaden te klikken, klik met de rechtermuisknop -> Opslaan als ... en selecteer de locatie waar je de video wilt opslaan. Mobiele gebruiker kan lang op de knop drukken, het zal automatisch beginnen met downloaden