Facebook Video Downloader

Descărcați gratuit videoclipuri FB online și salvați pe disc

Introduceți adresa URL a videoclipurilor Facebook în caseta de mai jos și faceți clic pe descărcare.


Facebook Video Downloader este un instrument online care vă ajută să descărcați videoclipuri Facebook rapid și gratuit în format MP4 și calitate HD pe dispozitivul dvs. de salvare.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL în caseta de text furnizată și să folosiți butonul etichetat „Descărcați” pentru a descărca videoclipul în formatul disponibil.

Cum se folosește programul de descărcare facebook?

Este un instrument gratuit pentru a descărca videoclipuri de pe Facebook, fără a fi necesară instalarea unui plugin sau a unui software.

Descărcătorul nostru online de Facebook vă va permite să salvați orice videoclip public pe Facebook în format MP4 de înaltă calitate sau de calitate inferioară. FBDownloader vă permite, de asemenea, să convertiți videoclipuri Facebook în fișiere audio MP3. Pentru a începe, apucați linkul către videoclipul Facebook pe care doriți să îl salvați și lipiți-l pe pagina principală. Așteptați-vă că serverele noastre se convertesc și procesează rapid videoclipul într-un MP4 descărcabil

fbvidgo face ca descărcarea videoclipului Facebook să fie un proces ușor, cu doar 2 pași simpli pentru descărcarea videoclipului fb.

FB Downloader este construit astfel încât oricine să poată descărca și salva videoclipurile preferate pe Facebook folosind o interfață web ușor de utilizat. Am conceput site-ul pentru a funcționa pe toate platformele, astfel încât să vă puteți bucura de aceeași experiență de utilizator, fie că navigați site-ul pe Iphone, tableta Android sau PC. Acest site este complet liber de utilizat și nu necesită niciun software terț pentru a opera.

V-am sugerat să descărcați video în loc să faceți clic stânga pe linkul Descărcare video, Faceți clic dreapta -> Salvare ca ... și selectați locația în care doriți să salvați videoclipul. Utilizatorul mobil poate descărca apăsând îndelung pe butonul, acesta va începe automat descărcarea